Ik nodig je hartelijk uit voor de kerkdienst zondagmiddag 6 dec. om 16.30 uur: daar hoop ik te preken over de bidden in verwachting. Wat verwacht ik van mijzelf en wat van God. Komt God in beweging op mijn gebed?

Deze vragen zijn voor mij de laatste weken nog weer concreter geworden, maar vooral de antwoorden op deze vragen. Die ga ik geven bij een open bijbel o.a. aan de hand van Daniël 6. En graag wijs ik je ook op het lied dat Hettie eerder deze week tijdens een nacht ontving. Heel bijzonder. Het staat in de vorige weblog. En staat niet los van het onderwerp van zondagmiddag.

Share →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>