Welk beeld heb je van God? Ik ontmoet zoveel mensen met een beschadigd, vertekend en verkeerd beeld van God. Het boek van W. Paul Young, de uitnodiging, helpt om vertekende (denk)beelden over God bij te stellen. Heel bijzonder wat je door dit boek over God mag (her)ontdekken.

De bedoeling van Jezus’ komst op aarde is ook, dat we God opnieuw leren kennen en een persoonlijke relatie met hem willen ontvangen: die van vader en zoon/dochter. In woord en beeld zal die boodschap verkondigd worden. Een filmpje zorgt voor een vorm die sommige mensen meer helpt dan tweeduizend woorden. Daarom een extra uitnodiging om mensen op deze dienst te attenderen. We hebben ze meer te bieden dan sfeermuziek, wijzen uit het oosten, de herberg van Bethlehem i.p.v. die in Zwolle.

Ondanks alle sneeuw wordt het vrijdagmorgen geen traditionele kerstdienst die aansluit bij de sfeer van vele kerstkaarten. Maar wel een dienst die aansluit bij de werkelijke betekenis van Jezus’ geboorte: wie mij ziet, ziet de Vader!

Share →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>