Ik vind het een groot wonder om samen met Hettie zelf een website te hebben. het geeft me gewoon een kik. En ook om er zelf artikelen op te kunnen plaatsen of een weblog te schrijven. Met dank aan Fokke Neef die ons daarin heeft geholpen. Dus ik hoop dat hij en Katinka en Julian er ook van kunnen genieten.

We hebben de afgelopen dagen Goede Vrijdag en Pasen gevierd. Over wonderen gesproken. Gods liefde en de liefde van het kruis zijn wonderen boven wonder. De bevrijding die Jezus ons geeft neemt een grote plek in in mijn leven en dat van ons gezin. De sneeuw van deze dagen is er niets bij, en het op een na grootste aantal kilometers file van vandaag is geen wonder. Was het trouwens op de weg naar Gods koninkrijk ook maar zo druk!

Gelukkig ontmoet ik veel mensen die op die route lopen, strompelen, rennen, vallen en weer opstaan. In de stad Zwolle, waar wij als gezin wonen, zijn veel christenen. En tegelijk is er ook nog een wereld te winnen. Ik ervaar dat als heel dubbel: veel christenen en ‘s zondags een heel aantal (over)volle kerkgebouwen, maar ook velen die de weg kwijt zijn, vastgelopen zijn, gewond, beschadigd, ontspoord. En wie helpt ze weer op de rails? Ik verlang naar het wonder dat de christenen in Zwolle hun discipelschap minstens zoveel extern of intern toepassen. Jezus Christus heeft ons een plek gegeven ín de samenleving. Nu gaat er soms nog zoveel energie verloren aan interne pietluttigheden. Ja, ik zal op deze weblog ook soms een beetje recht voor de raap zijn. Dat is geen wonder. Behalve als dat recht voor de raap ook geheiligd wordt door de heilige Geest, zodat het uit een bron van liefde komt.

Share →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>