Afgelopen zondag 14 febr. was het Valentijnsdag. Veel van wat er die dag wordt uitgedeeld aan kaarten, cadeautjes, bloemen en woorden houdt niet zo heel lang stand. Is soms een woord of gebaar onder commerciële druk. Maar de liefde die eeuwig is is die van God, onze geweldige Vader. Daarom heb ik in de kerkdienst zijn liefdesbrief voorgelezen. En hier kun je em ook horen met beelden. Klik en luister (met je ogen dicht). Ontdek steeds weer en meer hoeveel je Vader van jou houdt en jóuw Vader, jouw Abba/Papa is. Open je hart voor zijn liefde.

http://www.youtube.com/watch?v=XgM1JBUGgP0

 

Share →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>