Zondagmiddag ga ik preken over de heilige Geest. Veel mensen vragen zich af wie de Geest is, wat hij doet en waarom ze zo weinig van hem merken. Soms hoor je mensen ook zeggen: ‘de Geest waait waarheen hij wil’. En zo maar kun je daaruit de conclusie trekken, dat je daar zelf geen vat op hebt. Hij kan jou ook voorbij gaan!

In de bijbel leren we iets anders. Paulus zegt dat, als je zaait op de akker van de Geest of van je eigen natuurlijke ego, je de gevolgen daarvan zult merken in wat je oogst. Daarom in deze preek aandacht voor wat de Geest doet en wat we zelf doen. Een bijbels recept dat antwoord geeft op de vraag waarom je soms zo weinig van de heilige Geest merkt. Maar recepten zijn er voor om te genezen. De preek van zondagmiddag biedt genezing. Nu nog innemen!

Share →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>