Wat heerlijk om te spreken over de liefde van de Vader. Over de relatie die we mogen hebben met hem: Hij is mijn vader! Dit station is voor velen een gepasseerd station. Of een station dat ze voor kennisgeving hebben aangenomen of waar ze snel zijn doorgereden, omdat het te pijnlijk was.

Jezus is gekomen om ons te laten uitstappen op dit station van de Vader. Uitstappen betekent, dat je tijd neemt om tot je door te laten dringen wat dit betekent: hij mijn vader! En uitstappen is ook om er heerlijk van te genieten of dat te proberen. Het ‘doen’ zit er bij ons soms diep in. Maar dat ‘doen’ komt nogal eens vanuit de natuurlijke mens. Daarom in deze weblog een uitnodiging om uit te stappen, stil te staan, te ontvangen, tot je door te laten dringen en te genieten. Onderstaand you-tube-filmpje wil je daarbij helpen. Slechts een filmpje. Je kunt ook prima zonder. Maar je kunt niet zonder jouw Vader. Geniet er van!

Share →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>