Dit is wat informatie over de voor bereiding van de avond met Ruth Fazal
De avond zal heten”Awakening to Fathers love.
Subject: Ruth Fazal

Je hebt vast wel eens van haar gehoord en anders haar muziek wel eens ergens gehoord. Ik heb het over Ruth Fazal. Zij komt uit Canada en het unieke is dat zij 7 mei een avond bij ons in het Ichtus College in Kampen zal zijn.
Zij speelt geweldig viool en weet niet alleen de snaren goed te raken maar ook ons met haar muziek. Zij weet op geweldige wijze het hart van onze Vader te verbinden met ons hart door haar muziek heen.
Een geweldige kans om dit te beleven. Dus zet het vast in je agenda !!
Share →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>