het is geheel tegen mijn persoonlijke aanpak om op onze site niet in discussie te gaan met andere mensen. Of over anderen te schrijven. het wordt me echter te gortig nu prof. Jochem Douma op zijn persoonlijke site onwaarheid spreekt over mij. In strijd met het 9e gebod. Ik zal daar binnenkort dan ook publiek op reageren. Rustig, helder, maar ook tot the point. Voor alle dudielijkheid op dit moment: ik heb reeds persoonlijk gemaild met hem, maar zijn reactie daarop was niet naar tevredenheid en recht. Wordt dus vervolgd, tenzij Douma terugkomt op een maar te vlotte one-liners.

 

 

Share →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>