Veel christenen in het westen staan huiverig tegenover wonderen en bidden om wonderen. Dat was iets van de eerste tijd in de eerste eeuw, maar nu?! Tegelijk bidden deze mensen wel. Vaak elke dag. De mensen die argwanend staan tegenover wonderen zijn vaak trouwe bidders. Maar bidden is zelf ook iets wonderlijks en hoe verhoudt zich de argwaan tegenover het dagelijks bidden?

Over deze en andere vragen wil ik iets gaan zeggen in de preek van zondagmiddag 7 nov. Om half vijf is er dan een open dienst in de Opstandingskerk en ik zal daar preken over bidden. Hartelijk welkom.

 

Share →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>