In Zwolle zijn veel kerken en er is gelukkig ook veel samenwerking. Omdat veel kerken in Zwolle zelf best wel groot zijn hebben ze elkaar voor het aantal niet nodig. Maar door één te zijn kunnen we één bezwaar tegen christenen en het christendom wegnemen: de verdeeldheid.

Kerstavond houden zeven kerken daarom samen  een kerstviering: de kerstnachtdienst. En dat drie keer op die avond. Zodat je een geschikt tijdstip kunt uitzoeken (half zeven, half negen of half elf) én zodat er een beetje afgestemd kan worden op leeftijd. Hartelijk welkom. Maar let op: het is de bedoeling dat je iemand meeneemt die niet zoveel van het christelijk afweet of al lange tijd er niet veel meer mee bezig is.

Klik en lees verder op http://wathoorjijopkerstavond.nl

Vrede voor jou van God, onze lieve Papa, die alle macht heeft in de hele wereld.

Share →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>