In de bijbel lezen we over dansen, maar het is een onderwerp uit de bijbel waar veel christenen en kerken aan voorbij lopen. Het blijft elke keer boeiend om te zien wat we wel en niet uit Gods onderwijs oppikken en proberen toe te passen. Maar, wie wil zien hoe het bijvoorbeeld kan: zondagmiddag 23 jan. is er een dans in de vriendendienst van de Plantagekerk. Een dans waar je stil bij wordt. Wel wat anders dan in een disco. Dansen voor de hemelse Vader die ons geschapen heeft met een lichaam waar beweging in zit. Welkom bij de Vader: zijn liefde laat je dansen. Soms ook een dans waar je niet stil van wordt, maar bij juicht en jubelt.

Share →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>