Dinsdag 8 maart was het wereldvrouwendag. Wat mij betreft elke dag, want wereldwijd worden vrouwen nog steeds mishandeld, geminacht, uitgebuit, overheerst enz. Daarom ga ik zondagmorgen 13 maart aandacht vragen voor een vrouw waarover in de bijbel wordt verteld. Ook zij heeft minachting en angst ervaren. Tegelijk was ze in beeld bij God. En de vraag die ik hier aan koppel is: wat mag het geloof jou kosten? Hoeveel?

Hartelijk welkom om 10.00 uur in de Opstandingskerk: opkomen voor vrouwen, bidden voor vrouwen, en onszelf afvragen wat het geloof in Jezus Christus ons mag kosten.

Share →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>