Ik heb na de aardbeving en tsunami in Japan en sinds de onrust in Noord-Afrika relatief veel mensen horen spreken over het naderende einde, concrete voorspellingen, straf van God, nog enkele jaren, tijdens ons leven enz.

In de kerkdienst van a.s. zondagmiddag 3 april om 16.30 uur ga ik er op in en wil laten zien wat Jezus op deze vragen en gedachten antwoordt. Zijn antwoord is verrassend en uitdagend. Wij stellen nog al eens de verkeerde vragen of trekken onterechte conclusies. Wat is de boodschap van Jezus in de situatie waar de wereld momenteel in verkeerd? Hartelijk welkom en neem rustig mensen met een andere levensovertuiging mee.

Share →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>