Het jaarlijks terugkerende Pinksterfeest van Opwekking nadert weer. het is volgeboekt met ruim 18000 kampeerders. Misschien ben een van die 18000 en heb je zelf met een paar vrienden of met je gezin opgegeven, maar zit je niet bij een grotere groep die een ‘eigen’ veldje krijgt.

Vanuit GKV Zwolle-Noord wordt er al een aantal jaren een groep georganiseerd en we zijn gewend dat die groep qua achtergrond en afkomst gemixed is. Deze variatie is heel mooi en met al die anderen er bij krijg je iets te zien van Gods liefde naar alle mensen.

Als je je al hebt opgegeven en het lijkt je leuk om bij de groep vanuit Zwolle te staan, meld je dan via contact mogelijkheden van deze site aan. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Share →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>