We kunnen ons goed voorstellen, dat u/jij meer wilt weten over bevrijdingspastoraat. Tenslotte kunnen we op deze site niet een heel boek publiceren. Maar we maken graag reclame voor een aantal boeken die ieder voor zich hun sterke kanten hebben en veel informatie geven over de geestelijke strijd, het werk van demonen en hoe deze boze geesten hun prooi moeten loslaten. In willekeurige volgorde noemen we de volgende titels:

Joost Verduijn, Bevrijdingspastoraat, Gideon, 1999. Dit is een heel helder geschreven boek dat een goed zicht biedt op de geestelijke strijd, oorzaken van gebondenheid en wat bevrijding betekent.

dr. M.J. Paul (red.), Geestelijke strijd. Demonie en bevrijding in christelijk perspectief, Boekencentrum 2003 2. Aan dit boek werkten verschillende auteurs mee die ieder een terrein voor hun rekening nemen. Zo schrijft R.J.A. Doornenbal twee hoofdstukken over de geschiedenis van demonie en bevrijding van de vroege kerk tot heden.

dr. M.J. Paul, Occulte machten en bevrijding, Groen 2005. Dit boek geeft inzicht in wat zich allemaal afspeelt aan duivelse activiteiten en achtergronden in alternatieve geneeswijzen, boeken, muziek en spelletjes. Er is ook een uitgebreide lijst van occulte begrippen en symbo;en opgenomen met elke keer een korte uitleg.

Neil T. Anderson, De Bevrijder,  Gideon 2002 5. Ook dit boek vormt een goede introductie in wat bevrijdingspastoraat is en geestelijke strijd. Hierin tref je ook het hoofdstuk aan met ‘zeven stappen naar de vrijheid in Christus’. Heel mooi om samen met een vriend(in) te doen.

Derek Prince, Zij zullen boze geesten uitdrijven, Lines Communications 2006 5. Derek Prince geeft antwoord op de vragen wat demonen zijn, hoe ze toegang krijgen tot een mensenleven en of christenen bevrijding van demonen nodig hebben.

Share →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>