Ik heb de afgelopen dagen en heel bijzoner boek gelezen: een psychologische triller onder de titel Verscheurd , geschreven door de Deense psychiater Teglgaard. Hij laat in dit boek het spanningsveld zien tussen de psychiatrie en de niet objectief waarneembare wereld van de demonen. De vraag komt op de lezer af: geloof je of geloof je niet. heel mooi worden hier ook andere thema’s in verwerkt: huwelijk, geloof en atheïsme, ouder-kind relatie. Als je bereid bent dit boek met een open mind te lezen kan het je op één of meer fronten in je eigen leven een spiegel voorhouden.

Ik kan het van harte aanbevelen. Mooi voor op vakantie of daarna.

Vanuit Oostenrijk, Jaap

Share →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>