In de vakantie kan ik mijn werk altijd heel goed loslaten. Direct vanaf het begin. Ook dit jaar. Dat gaf me tegelijk de ruimte om na te denken over een prekenserie voor augustus. Al snel kwam Job bij mij binnen. En vanaf a.s. zondagmorgen hoop ik een serie te houden over het bijbelboek Job. De werktitels zijn:

1. speelbal?!

2. was ik maar nooit geboren

3. als het kwaad goede mensen treft

4. vreemde kostgangers

5. wat een God!

Of ik de planning helemaal binnen augustus kan houden weet ik nog niet. De eerste vier preken gewoon op resp. 3,10,17 en 24 augustus. Hartelijk welkom in de diensten die beginnen om 10.00 uur en je kunt ook van te voren vragen of opmerkingen mailen via Contact en dan voor de afdeling preken.

 

Share →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>