De site heeft er een tijd uit gelegen. Maar sinds gisteren is de website weer online en daar ben ik heel blij mee. De naam is gebleven: huis van vrede. En sinds een tijdje hangt de naam ook op ons huis. Een cadeautje van Hettie, Ruard en Jedinja voor mij. Een grote verrassing. Ze gaven het voordat Hettie een maand naar Nieuw Zeeland ging. Die maand was voor haar en ons een maand van vrede. Alle eer aan de hemelse vader die voor ons alle vier gezorgd heeft op een manier die wij van te voren niet konden bedenken!
Wat is er veranderd aan de site? Er is geen prekenlink meer. Omdat ik mijn preken al ruim anderhalf jaar niet meer uitschrijf is het niet meer mogelijk ze te publiceren. En ik heb besloten de link te verwijderen: preken moeten niet de weg gaan van kerkelijke geijkte formulieren die onbedoeld tot versteende teksten worden. Er is een rubriek bij gekomen: missionair. Hier hoop ik met enige regelmaat iets te vertellen wat daar over gaat. De eerste bijdrage heb ik vandaag geplaatst. Verder is er de mogelijkheid om op een blog of artikel of bijdrage (what’s in a name?) te reageren. En voor mij is het heel prettig dat het veel gemakkelijker wordt om foto’s te plaatsen. De site wordt fleuriger!

huis van vrede kom je alleen binnen door de poort van vrede

Share →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>