Oh wat zijn we heden blij! Sinds vandaag heeft Hettie haar eigen praktijk voor hulpverlening. Ze mocht in haar eigen leven (deskundige) hulp ontvangen, heeft opleidingen gevolgd en wil met deze levenservaring, kennis en liefde voor mensen haar praktijk vorm geven. Want ook al draaide het vandaag om de kamer van koophandel, in haar praktijk draait het om de mensen die komen voor één of meer gesprekken. Zolang haar eigen website nog niet in de lucht is zie je hier vast haar logo en het emailadres waarop je haar kunt bereiken met een vraag voor een intake of  een vraag om informatie:  hettie.ophoff@planet.nl

Zes jaar geleden kochten we ons huis om verschillende redenen. Eén daarvan was de mogelijkheid voor Hettie om haar eigen praktijk te hebben. Onder het dak van vrede en het bord met de naam ‘huis van vrede’ prijkt aan haar ontmoetingsruimte. 

Share →

2 Responses to Eigen praktijk van Hettie

  1. Marian zegt:

    waar is het huis van vrede?

  2. jaap zegt:

    Huis van vrede staat in Zwolle: mooi centraal in het land biedt het een plek aan mensen om hun verhaal te doen, erkenning te ontvangen, gebed en vrede.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>