Op grond van eigen ervaringen kunnen Hettie en ik zeggen dat het deelnemen aan een zogenaamde Vaderhartweek over het vader- en moederhart van God ons leven veranderd heeft. Van binnen en daardoor ook naar buiten. Veel christenen weten dat God hun Vader is. Voor sommige is dat een diep gewortelde werkelijkheid die zorgt voor vrede, vreugde en vrijheid. Ze weten zich in elke situatie geliefd. Voor andere christenen (en ik vermoed een fors aantal) is dat anders. Ook zij weten en geloven dat God hun hemelse Vader is. Het zit echter niet in hun hart. Maar al te vaak voelen ze zich niet geliefd en denken ze veel meer in termen van schuld en afwijzing. Anderen hebben geen mooi vader- en/of moederbeeld en dat heeft hun idee en gevoel over God behoorlijk beïnvloed. Er zijn ook oudste broer en zustypen (gelijkenis van de weggelopen en thuisgebleven zoon) die zich niet realiseren hoeveel de Vader van hen houdt. Geen mensenleven loopt hetzelfde. Jezus is gekomen om ieder van ons terug te brengen naar het hart van de Vader. Johannes vertelt daar veel over in zijn evangelie. dat 4e boek van het Nieuwe Testament begint te vertellen, dat Jezus bij de boezem van de Vader vandaan komt om ons daar terug te brengen. Terug bij het kloppende hart van de Vader. Hieronder vind je een uitnodiging met alle informatie die je nodig hebt als je overweegt om zo’n Vaderhartweek te volgen.

 

Uitnodiging Vaderhartschool A 28 oktober – 3 november 2012

Share →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>