Sinds mijn aankondiging van de prekenserie over Job zijn er al weer een aantal weken verstreken. Ondertussen heb ik de eerste drie preken gehouden. Gisteren over de gesprekken tussen Job en zijn vrienden. Wat mij betreft komt het boek Job o.a. dichterbij door de vrienden van Job meer erkenning te geven en recht te doen.

Ondertussen is de planning voor de laatste twee preken ook duidelijk: a.s. zondag 24 augustus deel 4 onder de titel vreemde kostgangers (n.a.v. Gods antwoord aan Job). En zondagmorgen 31 augustus sluiten we de serie als gemeente af met het slot van Job: wat een God! Beide diensten beginnen om 10.00 uur. Voor de dienst is er de mogelijkheid om in de hal samen koffie te drinken en na de dienst ook. Hartelijk welkom.

Verder kan er worden ingetekend op een preekverwerkingsgroep n.a.v. deze serie. Over de vijf preken evenveel avonden plus een afsluitende avond waar ik zelf ook aan deel zal nemen. Ik ben persoonlijk heel benieuwd om inhoudelijke reacties te ontvangen. Dat kan ook heel goed los van deze preekverwerkingsgroep.

Share →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>