Vaderhart -A- school

DE LIEFDE VAN DE VADER ERVAREN

Vaderhartschool in Helvoirt

Het is voor ons werkelijk een voorrecht om je uit te nodigen voor onze volgende A-Vaderhartschool, die van start zal gaan op zondagavond 7 april 2013 om 19.30 uur registratie en de eerste samenkomst om 20.30 uur en zal worden afgesloten zaterdag 13 april 2013 in Helvoirt(NL) om 14 uur. Steeds opnieuw worden deelnemers opgebouwd en op een bijzondere manier gezegend, aangezien er zoveel aanwezigheid van de liefde van onze hemelse Vader is en daarom zo veel genezing in vele harten kan plaats vinden. Dit was ook het geval op de school, die we onlangs hebben meegemaakt

Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd zien we een toenemende honger naar de boodschap en openbaring van het Vaderhart van God.

 

Wat kan je verwachten op de school?

De school zal worden geleid door John MacDonald uit Schotland, die door een team zal worden ondersteund. Het zal een intensieve week worden. Iedere dag vinden 3 bijeenkomsten plaats. In de morgen en in de avond wordt onderwijs gegeven, om een bijbels fundament te leggen over de openbaring Wie God werkelijk is en over Zijn onvoorwaardelijke liefde. Dit is een fundament voor onze gehele christelijke leven. In de middag zal meer de nadruk worden gelegd op het persoonlijk ontvangen, bijvoorbeeld door een bediening van gebed, als ook door het persoonlijk tijd met God doorbrengen. Een onderwijs- en bedieningenteam zal de gehele week aanwezig zijn om je daarin te ondersteunen. Het doel daarvan is, dat je volledig gemarineerd wordt in de liefde van de Vader voor jou!

De school is voor iedereen, die met een open hart wil zitten aan de voeten van de Vader. Deelnemers dienen in staat te zijn om de gehele week bij te wonen, en dus niet een gedeelte van de week.

 

Waar en wanneer?

De school zal gehouden worden van

                      zondagavond 7 april tot zaterdagmiddag 13 april 2013 in het

Bezinningscentrum Emmaus, Udenhoutseweg 15, 5268 CG Helvoirt

We verzoeken u deze tijden te respecteren zowel bij aankomst als bij vertrek!

 

Wat kost het en hoe kun je je aanmelden?

De kosten voor de gehele week bedragen € 525,00 (€ 300,00 schoolkosten en € 225,00 voor verblijfskosten: inclusief overnachtingsaccommodatie, 3 maaltijden per dag, koffie/thee).

We vragen € 50 inschrijfkosten bij je aanmelding.(inschrijfgeld niet terug te ontvangen, alleen in noodsituaties) Verder vernemen we graag je adres en telefoonnr., maar geef ook je leeftijd en geslacht op. Er zijn alleen 2p. kamers beschikbaar, alleen met grote uitzondering kan gekeken worden voor een 1p. kamer. Wanneer je de inschrijfkosten hebt overgemaakt, wordt je registratie door ons bevestigd. We vragen je het overblijvende bedrag van € 475,00 uiterlijk op zaterdag 30 maart 2013 over te maken op rekening nr. 1433.76.276 t.n.v. Stichting Vaderhartscholen Europa., Etten-Leur. Voor betalingen vanuit het buitenland dien je toe te voegen: BIC/Swift Code RABONL2U, IBAN Code NL95 RABO 0143 3762 76.

 

Voor meer informatie en aanmelden:

Arie en Marrie Ruitenberg, Banjostraat 51, 4876 SM Etten-Leur(NL), tel. 0031 (0)76-5021516, emailadres:

aruitenberg@hetnet.nl Half maart 2013 zal je van ons de laatste informatie over de school tegemoet kunnen zien.

 

 

Met hartelijke groet en zegen,

Arie en Marrie Ruitenberg.

Share →

One Response to Vaderhartweek in Helvoirt

  1. Hinke zegt:

    Ik heb hem toegevoegd op de agendablog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>