De komende drie zondagen ga ik spreken over wat Paulus geschreven heeft in Romeinen 9-11. Deze drie hoofdstukken lijken soms slechts over één tekst te gaan: ‘zo zal heel Israël gered worden’ (11,26). Maar wie deze drie hoofdstukken leest komt veel meer tegen. Daarom ga ik spreken over alle drie hoofdstukken. Ongetwijfeld gaat dat helpen bij het vinden van de betekenis van het beroemde vers uit hoofdstuk 11. Lezing en verwerking van het geheel zal op veel meer vragen antwoord geven. Eén daarvan is waarom Paulus hier over gaat schrijven. Als je deze serie wilt volgen: hartelijk welkom in de kerkdiensten van 2,9 en 16 juni om 19.00 uur in de Plantagekerk in Zwolle. (Her)ontdek Gods geweldige en overvloedige genade.

Paulus over Israël

Share →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>