Op vrijdagavond 1 en zaterdagmorgen 2 november (tot 15.00 uur) is er een korte Vaderhartconferentie. Hettie en ik hebben eerder zelf ervaren hoe veranderend het is als je Vaders liefde mag (her)ontdekken. Op de flyer staat meer info: als je wilt komen: meld je aan bij Hettie via haar emailadres op de flyer. Hartelijk welkom. kaart buurthuis spoolde flyer vaderhartconferentie 001

Share →

One Response to Mini Vaderhartconferentie

 1. Lianne de Groot zegt:

  Beste mensen,
  Adriaan en ik hebben echt een fantastische conferentie gehad. Vaders aanwezigheid zelden zo tastbaar!
  Bedankt voor jullie werk hierin!!

  Liefs,
  Lianne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>