Ik heb na zitten denken hoe ik deze weblog zou noemen. Er waren verschillende mogelijkheden:

- God kent geen opgegeven gevallen

- Jezus is nog steeds bewogen en wij?

- de geur van Christus en die van de satan

- niets is onmogelijk voor wie gelooft in God (OPw. 464)

Klik met behulp van je muis op onderstaande link en vervolgens op de play knop linksonder en kijk zelf waarom al deze titels van toepassing zijn. http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=-4068716106832598585&hl

 

 

Share →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>