Vanavond vindt de officiële opening plaats van Happietaria Zwolle. Van 25 nov. tot 20 dec. kun je heerlijk eten op een prachtige nieuwe locatie in Zwolle in de wijk Holtenbroek. De medewerkers doen hun werk allemaal vrijwillig, want er met zoveel mogelijk naar twee goede doelen.

Allereerst de aanplant van Citrus- en Mangobomen op Sumba en als tweede doel de opvang en reïntegratie van vrouwen in Moldavië die het slachtoffer zijn geworden van vrouwenhandel. Voor meer informatie kun je terecht op de site: www.happietariazwolle.nl Op deze site kun je ook reserveren en verdere informatie lezen. Wil je gezellig uit eten met je gezin, met vrienden, je huiskring of miniwijk: dan is dit een heel mooie mogelijkheid en terwijl je zelf geniet (en dat mag ook van God!) deel je ook uit. Dat zijn twee vliegen in één klap. Ik ga vanavond meteen proeven hoe lekker de taart is.

 

 

Share →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>