Als ik eenmaal in een boek zit wil ik het ook zo snel mogelijk uitlezen. Maar bij dit boek lag dat even iets anders. Ik wilde het graag uitlezen, maar moest het soms gewoon opzij leggen. Waarom? Om wat ik allemaal over God las. Zo mooi, zo leerzaam, zo genieten ook. Ik ga het niet verklappen, maar kan wel zeggen dat er veel aan bod komt; onrecht, verwonding, zonde, verdriet, vagen over leiding en aanwezigheid of afwezigheid van God. Alles komt langs op een heel bijzondere manier.

Over welk boek ik het heb? De uitnodiging. En zonder dat het woord valt komt hier pastoraat om de hoek kijken dat Hettie en ik proberen toe te passen. Ook, maar niet alleen, in bevrijdingspastoraat.

Heb je een vraag aan God? lees dit boek. Jouw vraag zit er vast bij.

Share →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>