Vergeving van je zonden: het vormt de kern van het christelijk geloof. Ook geformuleerd in andere woorden: vrede met God, bevrijd van schuld, gerechtvaardigd door het geloof. Allemaal terug te voeren op de kloof die er tussen ons en God was door onze zonden, maar die hij in onvoorstelbare liefde heeft overburgd.

Toch is dit voor veel mensen die in Jezus Christus geloven een lastig punt en vinden ze het moeilijk om dit een plek te geven in hun relatie met God en zichzelf. Om nog maar te zwijgen van een ander vergeven. Deze twee hebben alles met elkaar te maken. Vergeving ontvangen en vergeving schenken. Hoe doe je dat?

Zondag hoop ik daar twee maal over te preken: ‘s morgens in Zwolle-Centrum en ‘s middags in Zwolle-Noord. hartelijk welkom in een van deze diensten: ‘s morgens om 10.00 uur  en ‘s middags om 16.30 uur. En mocht je voor die tijd mij iets willen vragen of meegeven: mail dan gerust.

Alle eer en lof en dank en aanbidding voor Jezus Christus: dankzij hem is er voor iedereen vergeving van alle zonden en missers! Halleluja.

Share →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>