Het valt in deze samenleving niet mee om het voor iedereen veilig te maken en te houden. Ook in de kerk niet. Het is heel veilig voor mensen die overal kritiek op hebben en door de jaren heen niets anders doen dan brieven schrijven en bezwaarschriften. Zelden of nooit worden ze vermaand laat staan onder de tucht geplaatst. Het is veilig voor rokers die de ene na de ander opsteken en ze kunnen zelfs voorganger worden van een gemeente als ze aan andere voorwaarden voldoen. Daarom ben ik blij met in het filmpje te zien en te horen is. Met toestemming van de geïnterviewde plaats ik het op onze site. Het past immers bij ons verlangen naar vrede!

http://www.trouw.nl/video/?clip=2788987&service=Iframe

Share →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>